Geavanceerde Biomechanische Correctie

Geavanceerde biomechanische correctie kan leveren wat anderen beloofden en niet konden leveren

Advance Biomechanische Correctie is een effectieve aanpak voor de verbetering van een aantal patiëntaandoeningen. Chronische lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, bloeddruk en een groot aantal andere aandoeningen die in dit kantoor zijn gepresenteerd, hebben positief gereageerd op deze methode. De geavanceerde biomechanische correctie richt zich op het neurologische complex als geheel. Deze aanpak van verlichting en correctie heeft effectieve en reproduceerbare resultaten opgeleverd. Het is gebaseerd op het werk van neurochirurg en onderzoeker Alf Breig, M. D.

Dr. Breig bestudeerde de wervelkolom om de oorzaak van een aantal onverklaarbare neurologische aandoeningen te bepalen. Hij vond dat verlies van de kromming van de wervelkolom de belangrijkste indicator in deze neurologisch gerelateerde aandoeningen. Zijn oplossing was om een operatie te doen om de oorzaak van deze aandoeningen te elimineren.

Al meer dan 28 jaar ontwikkelt Dr.Ted actief zijn vermogen om zijn patiënten te helpen en te ondersteunen. Zijn toewijding aan uitmuntendheid hield zijn focus duidelijk op alleen methoden die voorspelbare resultaten zouden hebben, zowel voor de patiënt als voor hem.

De behoefte aan duidelijke, zichtbare en reproduceerbare resultaten bij patiënten leidde de zoektocht naar uitmuntendheid naar een grondigere behandeling van het hele ruggenmergcomplex. De schedel, de wervelkolom, het bekken, de hersenen, het ruggenmerg en de hersenvliezen functioneren allemaal samen als één eenheid; ze vormen een aaneengesloten geheel. Wat dit betekent is welke effecten een deel van dit hele complex beïnvloedt al het hele complex.

Dit is een unieke methode die duidelijk reproduceerbare resultaten heeft. De union of Torque Release ™ en de Advance Biomechanical Correction approach bieden een pad naar betere resultaten voor onze patiënten, en ze voelen zich zeer comfortabel doorverwijzen moeilijke patiënten, vrienden en familie voor behandeling, zowel hier als over de hele wereld.

Bekijk de video hieronder en luister naar andere chiropractors die openlijk praten over verrassende resultaten met een soortgelijke methode.

Advanced BioStructural Correction™ is een methode ontwikkeld door een chiropractor genaamd Jesse Jutkowitz, D. C. Het is mijn (Dr Ted) voorrecht om wat tijd door te brengen onder zijn voogdij . Het systeem dat hij heeft ontwikkeld, gebaseerd op zijn werk en dat van Alf Breig, heeft zeker een aantal diepgaande implicaties. Dr.Jutkowitz is te prijzen voor het werk dat hij heeft gedaan: de uren die hij besteed aan het bekijken van volledige röntgenfoto ‘ s van de wervelkolom, de tijd die hij besteed aan het gaan naar andere methode stamvaders voor input, en de onvermoeibare inspanning die hij heeft gestoken in het ontwikkelen van deze onschatbare tool voor het krijgen van zieke mensen goed. Deze video gaat over zijn methode. Voor een deel gebruiken we zijn A. B. C. methode om onze patiënten te helpen resultaten te krijgen.

Adjust for Life chiropractic logo

Location

Av. da República, Edificio República
3º Piso, Escritório AN, 2645-143, Alcoitão

GPS: 38.736904, -9.396186

(+351) 91 953 6695

(A Portuguese Mobile line Call)

Follow Us