Adjust For Life - Chiropractors van Estoril

Patiënten: Portugal, Madeira, Engeland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Nederland, Frankrijk, Azoren, Spanje, Angola, Mozambique, Zuid-Afrika, Brazilië, Canada, USA

Chiropractie begon in de Verenigde Staten in 1895. Het verscheen als een beroep in de gezondheidszorg waar veel patiënten die chiropractische aanpassingen kregen zag verbazingwekkende resultaten, de meeste van de tijd, nadat ze andere methoden voor een remedie van hun aandoening had geprobeerd.

Aanpassen voor het leven-de Chiropractors van Estoril zijn in Cascais gebied, voor meer dan 31 jaar. Op dit moment zorgen we voor mensen in heel Portugal en delen van Spanje. Onze patiënten komen uit Heel Europa, Afrika en de eilanden. Adjust for Life-Chiropractors van Estoril heeft altijd trouw gediend deze gemeenschap, evenals heel Portugal en de wereld.

Momenteel onder leiding van Dr.Ted Koenen, Adjust for Life – Chiropractors van Estoril blijft aan deze gemeenschap aantonen dat het leven altijd beter is wanneer het goed is aangepast. Iedereen verdient een hogere kwaliteit van leven, en we zijn toegewijd aan dat doel.

Adjust for Life chiropractic logo

Location

Av. da República, Edificio República
3º Piso, Escritório AN, 2645-143, Alcoitão

GPS: 38.736904, -9.396186

(+351) 91 953 6695

(A Portuguese Mobile line Call)

Follow Us